Kesän 2019 4H-leirit ja ohjattu toiminta Enossa ja Uimaharjussa

PÄIVÄLEIRIT ENOSSA JA UIMAHARJUSSA KESÄLLÄ 2019

 

4HTaidepaja-leiri 7-10-vuotiaille Enossa (päiväleiri)

Ma-to 3.-6.6.2019 (4 päivää) klo 10-15 Enon 4H kerhotiloissa Niskantie 17.

Taidepaja-päivät pitävät sisällään kokeiluja erilaisiin materiaaleihin ja välineisiin. Päivät sisältävät myös leikkiä ja puuhailua. Omat eväät/lounas mukaan! Taidepaja-leiri pidetään Enon 4H-yhdistyksen kerhotiloissa ja sään salliessa ulkosalla.

Leirimaksu Enon 4H-yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille jäsenille 20e ja ei-jäsenille 55e. (sis.askartelutarvikkeet ja pienen välipalan)

Ohjaajana toimii kuvataidetta opiskeleva Jasmin Lehikoinen sekä lastenohjaajaksi opiskeleva Anu Pehkonen.

 

4H-sporttileiri 7-12-vuotiaille Uimaharjussa (päiväleiri 4h/4pv/4lajia)

Ma-to 3.-6.6.2019 (4 päivää) klo 10-14

4H-sporttileiri 7-12-vuotiaille Enossa (päiväleiri 4h/4pv/4lajia)

Ma-to 10.-13.6.2019 (4 päivää) klo 10-14

Ohjaajat ja Sisältö päivittyy myöhemmin. Omat eväät mukaan. Liikuntapäiväleirit Enon 4H-yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille jäsenille ovat maksuttomat, osallistumismaksu muilta kuin jäseniltä 40e/leiri. Osallistujamäärä maksimi 6-8 hlö/leiri. Ohjaajat Toni-Wille Immonen ja Emma Miettinen

 

4H-ohjattu leikkikenttätoiminta Uimaharjussa 6-8-vuotiaille

Ma-pe 10.-14.6.2019 klo 10-13 Uimaharjun koulun kentällä. Päivä sisältönä mm.pelejä ja leikkejä, valvottua yhdessäoloa! Perjantaina makkaranpaistoretki sis. mehun, makkaran ja sämpylän. Omat eväät mukaan ma-to.

Enon 4H-yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille jäsenille leikkikenttätoimintaan osallistuminen maksutonta, ei-jäsenille 25e/vko.

Ohjaaja Anu Pehkonen

 

Tanssillinenvoimistelu-leiri Enossa 7-12-vuotiaille

4H-kerhotilat/Fysiohaka-sali 24.-28.6.2019 klo 10-14

Tanssillisellavoimistelu-leirillä otetaan kaikki ilo irti musiikin ja liikunnan riemusta! Leirillä opit erilaisia voimisteluliikkeitä sekä harjoitellaan eri tanssityylejä, kuten show- ja nykytanssia, jazz sekä balettia. Leiripäivät koostuvat alkulämmittelyistä, venyttelyistä, voimisteluharjoitteista, tanssitekniikka sarjoista sekä koreografian harjoittelusta, joka esitetään viimeisenä päivänä huoltajille. Leirille tuodaan omat eväät mukanaan. Eväät syödään 4h:n kerhotiloissa, mutta muu ohjelma järjestetään Fysiohakan jumppasalissa. 

Enon 4H-yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille leiri on ilmainen. Ei-jäsenet 40e/vko.    

Ohjaajat Roosa Korhonen ja Viivi Turunen  

 

Poniagilityn tutustumiskurssi 25.6.2019

Osoite:Majoinvaarantie 451, 81330 Luhtapohja klo 10-16. Enosta tultaessa ei käännytä ensimmäisestä Majoinvaarantien risteyksestä, vaan vasta toisesta, tästä opasteet perille

Kurssille mahtuu 6 osallistujaa (HepoVillan poneilla) + oman ponin kanssa tulijat, yhteensä max 10 osallistujaa.

Osallistumismaksu Enon 4H jäsenmaksun maksaneille jäsenille 20e/ ei-jäsenille 40e

Poniagilityssä poni ja ohjaaja suorittavat mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti erilaisia tehtäväratoja. Koira-agilitystä poiketen ponit kulkevat radan talutushihnassa. (Edistyneemmät harrastajat saavat hevoset/ponit toimimaan myös irti). Tehtäväradat sisältävät yksittäisiä estetehtäviä, jotka tulee suorittaa sovitulla tavalla. Esteitä voivat olla mm. kartioiden pujottelua, pienen esteen hyppääminen tai pressun ylittäminen, vain mielikuvitus ja turvallisuus ovat rajoina esteiden suunnittelussa.

Agility on hyvä lisä muihin hevosurheilun lajeihin, sillä se tuo mukavaa vaihtelua liikkumiseen, niin poneille kuin ohjaajillekin. Lisäksi se kasvattaa rohkeutta ja lujittaa yhteistyötä ohjaajan ja ponin välillä. Toimivasta yhteistyöstä taas on rutkasti hyötyä kaikessa kanssakäymisessä. Tähän lajiin sopii mainiosti kaikki harrastehevoset ja ponit.

Pientä purtavaa ja mehua on saatavilla kylmälaukussa kentän laidalla, jos nälkä/jano yllättää iltapäivän aikana. Osallistumismaksu sisältää myös nuotiomakkarat.

Mukaan oma ratsastuskypärä, myös pyöräilykypärä käy, (tallilta löytyy muutama lainakypärä tarvittaessa), päälle sään mukainen vaatetus, käsineet ja jalkineet, joissa on hyvä liikkua.

 

Ohjaaja Jaana Kanerva