Uimaharjun AP-ja IP-Kerho

Huomioitavaa!

Joensuun kaupungin valmiusryhmä ja koulutuspalvelut ovat linjanneet, että IP-kerhot järjestetään tässä poikkeustilanteessa kouluilla omien ohjaajien ja ryhmien voimin ajalla kevään 2020 aikana. Linjauksella halutaan varmistaa, että koulussa olevat lapset olisivat päivien aikana mahdollisimman pienen sosiaalisen piirin kanssa tekemisessä.

Koululla lähiopetusta tarvitseville IP-kerholaisille toiminta järjestyy Joensuun Kaupungin/koulun toimesta.

 

Enon 4H:n Ilttiksen porukka kiittää kuluneesta lukuvuodesta!

 

 

Enon  4H-yhdistys järjestää  E-2 luokkalaisten iltapäivätoimintaa Uimaharjun koululla (Motti) koulupäivinä päivitäin heti koulupäivän jälkeen klo 17.00 ja perjantaisin klo 16.30 saakka.

Iltapäiväkerhossa E-2 luokkalaiset viettävät turvallista iltapäivää monipuolisen tekemisen merkeissä.

Lukuvuosi 2019-2020 päättyy 28.5.2020

Vastaava ohjaaja: Sanna-Mari Sarkkinen

Ohjaaja: Sirkku Klemm

 

IP-kerhon puhelinnumero 050 401 6702 on käytössä 13.8.2019-28.5.2020.

 

Iltapäivätoiminta on lapsen vapaa-aikaa ja oppimista tukevaa toimintaa. Tärkeää on myös leikkiminen ohjaajien ja muiden lasten kanssa. Toiminta on Joensuun kaupungin iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelman mukaista. Kerhoissa on erilaisia arvoja ja toimintasuuntauksia. Kerhojen toimintaan kannattaa tutustua eri toimijoiden www-sivujen kautta.

Lisätietoa hakemisesta, valinnoista ja iltapäivätoiminnan maksuista/maksunalennuksista löytyy osoitteesta https://www.joensuu.fi/web/guest/iltapaivatoiminta  ja https://wilma.pohjoiskarjala.net:8242/.