Hakeminen lukukaudelle 2020-2021

 

Haku lukuvuoden 2020-2021 aamu- ja iltapäivätoimintaan 

Syksyllä 2020 Enon 4H järjestää aamupäivätoimintaa perinteisen iltapäivätoiminnan lisäksi. Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan jokaiselle lukuvuodelle erikseen.

Aamu- ja Iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen tapahtuu pääsääntöisesti sähköisesti WILMAN kautta osoitteessa https://joensuu.inschool.fi/.

Ilmoittautumista varten ei tarvitse kirjautua Wilmaan vaan hakeminen tapahtuu ilman kirjautumistietoja Joensuun Wilman etusivulta kohdasta sähköinen hakeminen -> lomakkeet.

Jos olet hakemassa pelkkään aamupäivätoimintaan voit käyttää sivun alaosassa olevaa lomaketta. Täytä ja toimita se vaikka sähköpostilla enon@4h.fi osoitteeseen. Eskareiden ap- ja ip-toiminta hakuun käytetään myös alla olevaa lomaketta.

 

Paperisia hakemuslomakkeita on saatavilla Joensuun kaupungin koulutuspalveluiden www-sivuilta https://www.joensuu.fi/web/guest/iltapaivatoiminta  tai iltapäivätoiminnan järjestäjiltä. Hakemus tulee toimittaa suoraan iltapäivätoiminnan järjestäjille (kerhopisteet ja toiminnan järjestäjät löydät osoitteesta https://www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta/toimintapaikat) tai koulutuspalveluiden hallintopalveluihin 16.2.2020 mennessä. Päätökset kerhopaikasta tulevat näkyviin Wilmaan 4.5.2020 mennessä. Itä-Suomen koulun ja Joensuun steinerkoulun oppilaiden päätökset postitetaan koteihin 4.5.2020 mennessä. 

Kerhoon on jatkuva haku!