Enon Ekokeskus

Enon Ekokeskus

 

Enon 4H-yhdistys on harjoittanut Enon Ekokeskuksessa kierrätysmyyntitoimintaa vuodesta 1998. Ekokeskus tarjoaa monille osa-aikatyötä tai työharjoittelupaikan kierrätyksen parissa. Ekokeskus on 4H-yhdistyksen järjestämää toimintaa. Kierrättämällä tuet paikallista nuorisotyötä. Lahjoitetuista tuotteista ei saa korvausta.

 

Ekokeskuksen tarjonta on monipuolinen:

- vaatteita kaiken ikäisille ja kokoisille, kenkiä, laukkuja, huonekaluja, sisustusesineitä, astioita, taloustavaroita, urheiluvarusteita; mm. suksia, luistimia, tuotteita lemmikeille yms.                    

Tuotteilla on viikon varausaika.

Tervetuloa ostoksille. Ostamalla Ekokeskukselta tuet samalla paikallista nuorisotyötä!

Kierrätystoiminnan ohella jaetaan koululuokille ja asiakkaille  ympäristötietoa ja annetaan kierrätykseen ja lajitteeluun liittyvää koulutusta ja neuvontaa.

 

Kierrätystavaroiden vastaanotto

 

Ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista

Enon Ekokeskus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tuoda käyttökelpoiset tuotteet. Voit lahjoittaa kierrätykseen käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, vaatteita ja tekstiilejä sekä askarteluun sopivaa materiaalia.

Otathan huomioon, että lahjoitettavan tavaran on oltava ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista. Tavara, jonka voisit lahjoittaa ystävälle, kelpaa varmasti myös meille.

Mikäli tavara ei kelpaa uudelleenkäyttöön, joudumme maksamaan siitä jätemaksun.  Työntekijöillämme on viime kädessä oikeus päättää, voidaanko tavara vastaanottaa.

Huonekaluja emme vastaanota, mutta halutessanne voitte ottaa yhteyttä ja voimme toimia välittäjänä. Meiltä usein kysytään huonekaluja. Meiltä saa myös kuljetuspalvelua tai voit vuokrata peräkärrin käyttöösi edulliseen hintaan.

 

Tavaralahjoituksilla tuet ympäristötyötä, paikallista yhteisöllisyyttä ja lisäät mahdollisuuksia työntekoon!

Ekokeskus toimii paikallisesti ihmisen ja ympäristön puolesta. Noudatamme toiminnassamme 4H:n arvopohjaa! Tavaralahjoituksesi tukee valmentavaa työllistämistä, lisää ympäristötietoisuutta ja edistää yhteisöllisyyttä. Kiitos kun lahjoitat – sinun avullasi hyvä kiertää!

 

Seuraavia tavaroita emme vastaanota

 

Ethän tuo Kierrätyskeskukseen turvallisuusvälineitä (turvaistuimia, kypäriä, huom. poikkeuksena jääkiekkokypärät, joita otamme vastaan, putoamissuojaimia, ym.), sillä emme saa turvallisuussyistä laittaa niitä kiertoon. Emme myöskään ota vastaan tuoteväärennöksiä, sillä niiden myynti myös käytettyinä on laitonta. Videokasetit (VHS) eivät kierrä kauttamme, jos et löydä kaseteille muuta kautta uutta omistajaa, ne kuuluvat sekajätteeseen. Myöskään vanhanmallisia suoria laskettelusuksia ja lasketelukenkiä emme ota vastaan olemattoman kysynnän vuoksi. Huonekaluja emme valitettavasti tilanpuutteen vuoksi vastaanota.

 

 

   
  

 

                                                                                                                                             ,

 

   

 

Uusi myymälämme Niskantie 17 osoitteessa.
Myymälämme on valoisa ja tuotteet laadukkaita.
Osaava henkilöstö käyttää materiaalit uudestaan monipuolisesti.
Uutta syksy 2019!

Huomioithan Ekokeskuksen sisäänkäynnin: Torin puoleinen päätyovi. Tervetuloa ostoksille!

 

 Avoinna

 MA-TO

 

9-16

 PE

 

9-15

 

 

 

Osoite: Niskantie 17,  81200 Eno

Meillä käy maksuvälineenä pankki-ja luottokortit sekä käteinen.