Meille töihin?


Haluatko työskennellä Enon 4H-yhdistyksessä tai Ekokeskuksella? Alla listaus, mitä kautta meille on mahdollista päästä työskentelemään.


-Kerhonohjaaja (pääosin 13-17 -vuotiaat nuoret, tapauskohtaisesti myös aikuiset)

-Leirinohjaaja (pääosin 13-17 -vuotiaat nuoret, tapauskohtaisesti myös aikuiset)

-Ohjaaja Enon 4H:n tapahtumissa (pääosin 13-17 -vuotiaat nuoret)

-Työpalvelut (pääosin 15-18 -vuotiaat nuoret ja aikuiset, myös palkkatuetut työntekijät)

-4H-yrittäjyys (13-28 -vuotias voi toimia 4H-yrittäjänä)

-TET-harjoittelu (yläkouluikäiset)

-Taksvärkki-päivä (yläkouluikäiset)

-Kuntouttava työtoiminta (voit hakeutua kuntouttavaan työtoimintaan meille ottamalla ensin yhteyttä lähimpään sosiaaliohjaajaasi tai -työntekijääsi, joka ohjaa pyyntösi meille) 

-Työkokeilu (työkokeiluun meille on mahdollista tulla kysymällä asiasta ensin toiminnanjohtajalta, ja olemalla sitten yhteydessä lähimpään te-toimistoosi tai yhteyshenkilöösi.

-Työharjoittelu (yhdistyksemme tarjoaa myös opiskelijoille työharjoittelupaikkoja. Meillä on ollut harjoittelussa opiskelijoita esim. nuoriso- ja yhteisöohjaajan opinnoista, kaupan alan opinnoista ja lähiesimiestutkinnosta)

-Palkkatuettu työ (vaaditaan 100 % palkkatuki, työskentely Ekokeskuksella ja työpalveluissa. Ennen palkkatukipaikkaa työntekijän on oltava vähintään 3 kk työkokeilussa tai vastaavassa työsuhteessa yhdistyksessämme)

-Hankkeet (nuorten on mahdollista työllistyä myös hankkeidemme kautta. Viestimme näistä mahdollisuuksista aina erikseen ja mahdollisimman näkyvästi!)


Mikäli työskentely Enon 4H:lla tai Enon Ekokeskuksella kiinnostaa, ota yhteys toiminnanjohtajaan puhelimitse (Rico / 050 0168 801, käytössä myös WhatsApp) tai sähköpostilla (rico.mutanen@4h.fi). Ilmoitathan tulostasi ennakkoon, niin varmistat paikallaolomme!

TET-harjoittelijoita Ekokeskuksella syksyllä 2022.


Ysit töihin


Enon 4H-yhdistys r.y. on mukana Suomen 4H-liiton "Ysit töihin" -toiminnassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota kaikille halukkaille 9-luokkalaisille "Ajokortti työelämään" -koulutus, sekä tukea heitä kesätöiden hankkimisessa joko yhdistyksen kautta tai mahdollisesti myös muualtakin. Unelmamme on, että toimialueemme jokainen ysiluokkansa päättävä nuori saa ensimmäisen kesätyöpaikkansa ensi kesänä. 


Enon 4H on mukana myös Suomen 4H-liiton "Ysit töihin" -toiminnassa.