Kerhot 2023-2024HUOM! Kustannusten nousun ja meille myönnetyn rahoituksen leikkauksista johtuen joudumme valitettavasti perimään joistakin kerhoista osallistumismaksun myös yhdistyksemme jäseniltä. Osa kerhoistamme on kaikille maksuttomia, osa jäsenille ilmaisia, ja osa kaikille maksullisia. huomioithan tämän kerhon sisältökuvausta lukiessasi! Meillä on parhaillaan kehitteillä uusia päivitettyjä jäsenetuja Enon 4H:n jäsenille, ja niitä alkaa päivittymään tänne kotisivujemme "Jäseneksi" -välilehdelle syksyn 2023 aikana. 


Täältä löydät Enon 4H:n järjestämän kerhotoiminnan.

Kauden 2023-2024 kerhot aloitellaan elo-syyskuun vaihteessa sitä mukaa, kun tilat, tarvikkeet ja muut käytännön asiat on saatu varmistumaan!

"Kerhojen sisältökuvaus" -valikosta löydät kerhotiedot. "Kerhoihin ilmoittautuminen" -valikosta pääset ilmoittautumaan kerhoihin. Muistathan täyttää kaikki tiedot!

Kerhokaudet on jaettu kevääseen ja syksyyn. Muistathan ilmoittautua erikseen kevätkauden ja syyskauden kerhoihin!


Otamme mielellämme vastaan myös toiveita järjestettävän kerho- ja leiritoiminnan suhteen. Toiveet voi välittää meille Enon 4H:n Instagramin, Facebookin, kotisivuilta löytyvän yhteystietolomakkeen, sähköpostin tai WhatsApp:n kautta. Yhteyshenkilön tiedot löytyvät "Yhteystiedot" -välilehdeltä.

Järjestämässämme toiminnassa huomioidaan koronarajoitukset. Turvaväleihin kiinnitetään huomioita ja käsidesiä on tarjolla järjestämässämme toiminnassa.


Tervetuloa mukaan nauttimaan yhdistyksemme järjestämästä toiminnasta!