Enon 4H -työpalvelut


Enon 4H-yhdistyksen kautta järjestyvät erilaiset työpalvelut aikuisten ja nuorten työntekijöidemme toimesta työn laadusta tinkimättä. Työpalveluja meiltä voivat tilata yksityishenkilöt, yritykset ja järjestöt. Tuntiveloituksemme on erittäin kilpailukykyinen (25 € / h sis. alv.) ja työpalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tilaamalla kauttamme työpalvelun, työllistät paikallisen nuoren tai tukityöllistetyn henkilön. Samalla tuet paikallista, voittoa tavoittelematonta nuorisotyötä.

Pitkäkestoisten työpalvelujen ja muiden urakoiden kohdalla kysy meiltä tarjous! Tuntiveloitusta on mahdollista hieman pyöristää, jos tilaat meiltä työpalveluita useammaksi tunniksi kuussa. Voit kysyä työpalveluista puhelimitse tai viestillä numerosta 050 0168 801 / Rico, tai sähköpostitse osoitteesta rico.mutanen@4h.fi  

HUOM! Enon 4H:lta löytyy ennestään perussiivousvälineet, mutta ei esimerkiksi ruohonleikkuria, trimmeriä tai muita suurempia työvälineitä. Muiden työvälineiden hankkimista voidaan harkita tapauskohtaisesti työtilausten ja kysynnän mukaan.


Miksi valita Enon 4H?

Meillä on toimialueemme kilpailukykyisimmät hinnat mainituissa työpalveluissa, sekä lueteltuihin työtehtäviin ammattitaitoinen henkilökunta. Työpalveluista saatava tuotto käytetään lyhentämättömästi paikallisen nuorisotyön hyväksi. Eli edullisen työpalvelun tilaamalla säästät rahaa ja tuet samalla paikallista nuorisotyötä!


Alla muutama esimerkki saatavilla olevista työpalveluista vuodelle 2023:

-Nurmenleikkuu

-Puiden pilkkominen

-Puiden kantaminen

-Lemmikkieläinten hoitaminen

-Lumityöt

-Puurakenteiden puhdistus ja pinnoitus

-Haravointi

-Ikkunoiden pesu

-Siivouspalvelut

-Kitkeminen

-Kiinteistön pienet huolto- ja korjaustyöt

-Kukka-asetelmat, maisemoinnit

-Pienet kuljetukset, tavaroiden kantamiset ym.

-Tietokoneen käytön avustus

-Tietokoneen pienet huoltotyöt

-Käyttöapu älylaitteiden, televisioiden ja digiboksien ym. kanssa


Vuokraamme myös avonaista peräkärryä hintaan 10 € / vrk. Kauttamme myös pienkuljetuspalvelut (auto + peräkärry käytössä), kysy tarjous!

Mikäli tarvitset työpalveluita tai sinulla on niihin liittyvää kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä numeroon 050 0168 801 / Rico, Enon 4H! Tervetuloa käymään myös paikan päällä osoitteessa Niskantie 23, 81200 Eno (Enon K-Marketin takana).