Enon 4H -työpalvelut


Enon 4H-yhdistyksen kautta järjestyvät myös erilaiset pienimuotoiset työpalvelut nuorten työntekijöidemme toimesta! Tuntiveloituksemme on erittäin kilpailukykyinen (25 € / h sis. alv.) ja työpalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tilaamalla kauttamme työpalvelun, työllistät paikallisen nuoren tai tukityöllistetyn, sekä tuet paikallista, voittoa tavoittelematonta nuorisotyötä. Kysy tarjousta työpalveuista puhelimitse / tekstiviestillä numerosta 050 0168 801 / Rico (Enon 4H), tai sähköpostitse osoitteesta rico.mutanen@4h.fi  

HUOM! Enon 4H:lta löytyy ennestään perussiivousvälineet, mutta ei esimerkiksi ruohonleikkuria, trimmeriä tai suurempia työvälineitä. Syynä tähän on se, etteivät usein mopoilla tai polkupyörällä liikkuvat nuoret pysty kuljettamaan suuria välineitä mukanaan.  Huomioithan tämän työpalvelua tilatessa.


Alla muutama esimerkki saatavilla olevista työpalveluista:

-Nurmenleikkuu

-Puiden pilkkominen

-Puiden kantaminen

-Lemmikkieläinten hoitaminen

-Lumityöt

-Puurakenteiden puhdistus ja pintakäsittely

-Haravointi

-Ikkunoiden pesu

-Kodin siivouspalvelut


Vuokraamme myös avonaista peräkärryä hintaan 10 € / vrk. Kauttamme myös pienkuljetuspalvelut (auto + peräkärry käytössä), kysy tarjous!

Mikäli tarvitset työpalveluita tai sinulla on niihin liittyvää kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä numeroon 050 0168 801 / Rico, Enon 4H! Tervetuloa käymään myös paikan päällä osoitteessa Niskantie 23, 81200 Eno (Enon K-Marketin takana).