Enon Frisbeegolfrata 2021 -hanke


Talkooväki kokoontuu aloituspalaveriin. Paikalla oli ahkeria talkoolaisia Uimaharjusta, Enosta ja lähialueilta kesällä 2021.
Kakkosväylä rakentumassa kesällä 2021.
Kuntoportaat valmistumassa Vallisärkälle entisten betoniportaiden tilalle kesällä 2021.


Enon frisbeegolfrata 2021 -hanke


Enon Frisbeegolfhanke on sai alkunsa virallisesti 27.1.2021, kun hakemus saatiin vireille. Rata rakennettiin Enon Vallisärkälle miellyttäviin maisemiin ulkoilureittejen välittömään läheisyyteen. Samaan hankkeeseen on tulossa myös kuntoportaat, joiden rakentaminen aloitetaan välittömästi radan valmistumisen jälkeen. Radan suunnittelutyöt saatiin valmiiksi viikolla 14. 


Hankkeen rahoitus koostuu Joensuun seudun Leader -yhdistys ry:n myöntämästä rahoituksesta, joka on peräisin EU:n maaseuturahastosta. Rahoitukseen ovat osallistuneet myös paikalliset yrittäjät, jotka ovat lunastaneet aina yhden väylän itselleen. Loput rahoituksesta koostuu yhdistyksen omarahoituksesta, sekä talkootyöstä.


Ensimmäiset ratatalkoot järjestettiin sunnuntaina 23.5.2021 klo 9:00 - 16:00. Avajaisia radalla vietettiin 1.6.2021. Kuntoportaat valmistuivat kesäkuussa 2021, juuri ennen juhannusta. Hanke saatiin onnistuneesti päätökseen syksyllä 2021. Enon 4H-yhdistys r.y. haluaa lämpimästi kiittää kaikkia hankkeeseen osallistuneita tahoja saumattomasta yhteistyöstä!


Frisbeegolfradan koreja rahoittivat:


-Autotalo Hartikainen

-Obsidian Discs

-Enon Erä & Urheilu Ky

-JJN-SALOMAA Oy (K-Market Eno)

-Enon Kyläyhdistys r.y.

-Vinnin Rauta Ky

-Kiinteistökehitys Laukkanen Oy

-Rakennustoimisto K. Tervo Oy

-Maansiirto Tikka Oy

-Taksi Pertti Varis

-Koneurakointi M. Ikonen Oy

-Maansiirto J&T Tahvanainen Oy

-Taksi Terho Kuivalainen

-Autoilija Jorma Keinonen

-Maa-Tikka Ky

-Tapsan Konehuolto Oy

-Hutikan Taksi

-Puukimmo

-Maansiirto Putto Oy

-Talkooväki


Hankkeen muut rahoittajat: